New Wave style attract play

MUZIEK IS EEN STIJL

STIJLSESSIE

LOVEABLE ROGUE

The sound

Het Britse equivalent van de Greasers kwam op in de 60’s. Fanatieke fans van de vroege Amerikaanse rock-‘n-roll scene, deze gasten vormden hun eigen rebelse anticultuur: de Rockers. Hulde aan de onweerstaanbare aantrekkingskracht van de echte bad boy, dit is de eeuwig durende stijl van op maat gemaakte leren jasjes, mouwloze T-shirts, café-racer motoren met laaghangend stuur en muziek die de wereld tot op vandaag nog rockt.

LEES MEER

STIJLSESSIE

STREET LOOKS

MET DE MUZIEK DE STRAAT OP

Platina kuif

Platina kuif

De hoogte van deze haarstijl is verbazingwekkend. Je blik wordt aangetrokken door de enorme hoogte van platinablond haar. Elegant en verzorgd. Het haar vormt een bekroning van haar porseleinwitte gezicht en dieprode lippen – een zeer sterk stylestatement.

Close
Jaren '50 krullen

Jaren '50 krullen

Jaren '50 rock chick van top tot teen. De vastgespelde krul is perfect gemodelleerd in een lichte kuif aan de voorkant. Het platinablond is een statement op zich. De rode lipstick steekt prachtig af tegen de haarkleur en de parels en gestippelde jurk maken de stijl compleet.

Close
Jaren '80 funky

Jaren '80 funky

De totale look is erg opvallend. Het krullende platinablonde haar aan de voorkant springt in het oog door het contrast met het donkere haar aan de zijkanten. De zonnebril en stoppelbaard maken er een funky jaren '80 look van.

Close
Textuur & Volume

Textuur & Volume

Deze style met hoogte en volume laat veel textuur zien. Het ziet eruit alsof het in model is gekneed en net weer in de eigen vorm is gesprongen. Het ziet er absoluut niet te gestyled uit, maar juist makkelijk handelbaar en verzorgd. De rode haarkleur, het poloshirt en de bril maken de look een tikkeltje ballerig.

Close
Zonnig & zomers

Zonnig & zomers

Haar lange, neerhangende pony steekt mooi af tegen de kortgeknipte achterkant van het haar waardoor de look een typische jaren '90 uitstraling krijgt. De zandblonde kleur geeft het een zonnig strandeffect, wat de look jong en fris maakt.

Close
Jaren '60 Pixie

Jaren '60 Pixie

Dit schattige korte koppie doet denken aan de jaren '60 mod look. Het haar is rondom zeer kort geknipt met een lichte zwaai naar links. De feloranje kleur en rossige highlights geven het die elfachtige, kabouterachtige uitstraling. Haar frisse, ondeugende gezicht maakt de look compleet.

Close
Chique & sullig

Chique & sullig

Zijn geschoren bakkebaarden en lange pony doen denken aan militaire stekeltjeslooks. Maar dan anders. Over één kant gedragen met een spiky textuur, waardoor deze sullige look een tikkeltje chique-alternatief aandoet. Perfect gecombineerd met houthakkersshirt en oversized bril.

Close
Nette nerd

Nette nerd

Deze burgerlijke jaren '60 look ziet er perfect uit door zijn goed verzorgde haar. De lengte aan de bovenkant steekt mooi af tegen de gemilimeterde achterkant en zijkanten. De lange bovenkant valt in een driehoek over zijn voorhoofd, waardoor deze statement haarstijl lekker opvalt.

Close
Asymmetrische bob

Asymmetrische bob

Deze stijl ziet er vanuit elke hoek anders uit met de zwierende lagen rondom de zijkanten en achterkant. De asymmetrische bob was immens populair in de jaren '80 en heeft een sterke comeback gemaakt met allerlei variaties, zoals deze. De intense koperen kleur maakt de look lekker opvallend.

Close
Vloeibaar goud

Vloeibaar goud

De frisse look van dit meisje is erg actueel. De zijscheiding en de zijwaarts geplaatste lokken laten de indrukwekkende lengte en uitstekende conditie van het haar goed uitkomen. Er zijn duidelijk zichtbare lagen die textuur en diepte geven en het gezicht wordt prachtig omlijst door de natuurlijke valling van het haar.

Close
Tornado

Tornado

Deze stijl doet met de stekelige, turbulente textuur denken aan een tornado. Het is een sterke, mannelijke look met een zacht randje dat je terugziet in de donzige textuur. "Ik vind deze look leuk omdat het actie en avontuur uitstraalt," aldus Ben.

Close
Hoge hanenkam

Hoge hanenkam

Deze stijl is edgy en dynamisch. De hele bovenkant is omhoog gestyled in een erg hoge hanenkam. Hierdoor ontstaat een ultramoderne look die verder wordt geaccentueerd door de bakkebaarden, wat laat zien dat de drager van deze stijl oog voor detail heeft.

Close
Pikzwarte pony

Pikzwarte pony

Een scherpe pony creëert automatisch een kenmerkende stijl. De pony en sterke wenkbrauwen geven dit meisje een super sexy retro jaren '40 look. Door de vintage bontsjaal lijkt haar haar nog langer! "Toch blijft pikzwart haar met een pony altijd legendarisch," zegt Rebekah.

Close
Asymmetrisch ijzig

Asymmetrisch ijzig

"Witblond haar is en blijft supercool en chique. En een asymmetrisch kapsel wordt altijd uniek voor de drager gecreëerd," zegt Rebekah. Asymmetrische kapsels waren heel populair in de jaren '80 in de New Romantics trend en hier zie je dat goed in dit kapsel dat wel heel vrouwelijk blijft met de zachte lokken rondom het gezicht.

Close
Kleurexplosie

Kleurexplosie

"Je moet wel een echt stijlfanaat zijn om kleur zoals dit te omarmen," zegt Rebekah. Alle aspecten van deze look zijn krachtig. Hij draagt een duidelijk statement, heeft een gedurfde haarstijl en zijn piercings en tattoos definiëren de uiteindelijke look. Het haar is helemaal rondgeschoren, maar de kleine verticale kuif geeft de echte fashion-forward uitstraling.

Close
Wervelend wit

Wervelend wit

"Ik ben gek op dit asymmetrische kapsel. Alles is zo super heerlijk en moeiteloos cool," zegt Rebekah. De ijswitte kleur van dit kapsel oogt fris en zuiver, wat perfect is voor de lente, en steekt prachtig af tegen het zwarte leer. De pony is steil gemaakt en over een kant gestyled en geeft een interessante twist en geweldige vorm.

Close
Klassieke 80's Gothic

Klassieke 80's Gothic

Dit gaat over extremen. Het volume is mega, de kleur is diep en de krullen zijn over de top! Samen met de gothicstijl make-up, blank gezicht en zware eyeliner, is de look compleet. Wat een statement!

Close
60's hippie

60's hippie

Deze look is super vrouwelijk en sensueel met de zware pony en lange lokken die over de schouders vallen. Dit meisje creëerde een prachtige glans over haar haar, terwijl dat voor blondines nog niet zo eenvoudig is. De hele look is casual hippie chique en werkt goed!

Close
Steile style

Steile style

Voor deze stijl moet je flink stylen. Er is een steiltang gebruikt om het haar langer te maken en het gezicht te omlijsten. "Deze look is geinspireerd door de 90's party revival," zegt Ami. Een lichte middenscheiding en platgemaakt haar met een lichte knik aan de achterkant showt het perfecte partykapsel.

Close
Hard rock & hair metal

Hard rock & hair metal

Deze man is het toonbeeld van een coole rocker. Het haar is overdreven, gegolfd en gekleurd om de look te benadrukken. Er is een sterke muzikale invloed en de stijl toont meer een lifestyle dan alleen een look. Compleet met bandana en oogmake-up is deze man de ultieme metalhead.

Close
Dip dye

Dip dye

De dip dye trend is mega deze lente/zomer. Hier zie je hem in een lange golvende variant. De look lijkt onverzorgd door de zogenaamde uitgroei, maar niks is minder waar. Let maar op de glossy finish en de gestylde golven die tonen dat hier goed over na is gedacht. "Ik ben persoonlijk meer fan van deze kleurcombinatie in plaats van het populaire vervagende blauw," zegt Chris.

Close
Rommelig blond

Rommelig blond

Deze stijl hangt over één kant en heeft net een klein zweempje grijs, wat een transparant effect geeft. Hier en daar komt de uitgroei door, wat juist zorgt voor die extra definitie en textuur. Haar ruige, rommelige haar staat in schril contrast met haar bijna zakelijke dichtgeknoopte shirt, maar het werkt! Ook de grote donkere oorbellen staan in schril contrast met de kleur van haar haar.

Close
Ingetogen hanenkam

Ingetogen hanenkam

Deze voorzichtige hanenkam look is geaccentueerd door een stevige, ronde pony waardoor het echt opvalt. De stijl is sterk afgetekend en maakt een duidelijk statement. De geschoren zijkanten accentueren het punt waar de hanenkam begint en zien er in pikzwart supercool uit.

Close
Zwierige rocker

Zwierige rocker

De over één kant gezwaaide stijl is zo divers en verveelt nooit, het is een kapsel voor alle gelegenheden. "Van een lieve zomerse picknick jongen tot een een rock afterparty look," zegt Ben. De look is onverzorgd, maar vereist toch enige styling wat aantoont dat de drager ervan wel degelijk aandacht besteedt aan zijn uiterlijk.

Close
cache cache cache cache