New Wave style attract play

THE SOUND

LOVEABLE ROGUE

The sound

Het Britse equivalent van de Greasers kwam op in de 60’s. Fanatieke fans van de vroege Amerikaanse rock-‘n-roll scene, deze gasten vormden hun eigen rebelse anticultuur: de Rockers. Hulde aan de onweerstaanbare aantrekkingskracht van de echte bad boy, dit is de eeuwig durende stijl van op maat gemaakte leren jasjes, mouwloze T-shirts, café-racer motoren met laaghangend stuur en muziek die de wereld tot op vandaag nog rockt.
LOVEABLE ROGUE

STIJLOMSCHRIJVING

Het kan niet schoon genoeg! – creëer je grillige kuif door een klein beetje New Wave Mess Constructor Creme Gel aan te brengen op nat haar. Met je vingers door het haar werken. De voorkant naar boven en één kant op föhnen voor hoogte, en de zijkanten naar beneden drogen en iets naar het gezicht toe. Zodra je haar volledig droog is, de voorste secties steil maken en perfectioneren met een laatste beetje Mess Constructor Creme Gel.

Stijlexpert Michael Douglas vertelt:

"Geinspireerd door het ultieme ‘live-fast, die hard’ idool van de Amerikaanse filmgeschiedenis, the Loveable Rogue look. Dit is de ultieme expressie van de rebelse puber – warrig haar, uitdagende ogen en een mega coole houding. Volledig tegendraads, het is de ultieme look om zomaar wat mee rond te hangen – zoals gezien in de straten van Parijs, Berlijn, Amsterdam en Londen.

ALLE MUZIEKSTIJLEN

MEER  

Deel deze

STIJL

cache cache cache cache